Tips mot sommarformen
maj 28, 2015
Vikingbåt
juni 14, 2015
Visa alla

Vår Hälsoresa Maj 2015

När jag la upp detta infoblad inför vår resa tyckte jag det blev riktigt läckert.

Nu efter denna första helt fantastiska hälsoresa som vi höll 8-15 maj känns det inte som man kan fånga upplevelsen på bild. Ni som var med förstår vad jag menar.

Alltsammans var så härligt, så lyckat och gav så mycket känslor!

Tänkte delge er några bilder från vår vecka hos paret Maria & Dionysos i deras oas, Daphnes Villas, Zakynthos, Grekland. Belägen i en stor läcker olivlund, i ett naturreservat.

Vi sökte något unikt och är så djupt in i hjärtat tacksamma för att vi fått ett samarbete med dessa helt fantastiska människor, på denna underbara plats!

Maria, du är guld värd! Det är inte många gånger i livet man får äran att träffa människor som du. Du är helt fantastisk!

Vårt mål var att deltagarna skulle komma hem med ny påfylld energi och inspiration samt insikter om hur de bättre tar hand om sig själva och sin tid och mer välbalanserat kan njuta av sin tillvaro.

Deltagarcitat:
”En av de bästa veckorna i mitt liv! 
Jag har fått massor med motivation, inspiration och energi till att leva ett hälsosammare liv både fysiskt och mentalt! Vilken boost från coacherna Fia & Camilla. Tack!! / Veronica”

Vi startade upp med aktiviteter 6:45 på morgnarna i mötet med soluppgången och höll aktiviteter dagen lång och avslutade med kvällsföreläsningar. Camilla arbetade med massage och zonterapi utomhus i en pergola under dagarna, vilket blev en helskön kombination för deltagarna som slappnade av allt mer för var dag.

Långa helmysiga sittningar däremellan för gemensamma aptitfulla läckra frukostar, luncher och middagar.

Tusen tack Veronica Johansson, VeraPhoto, för härliga bilder.

TACK alla våra deltagare för att just ni var med och bidrog till en fantastisk första hälsoresa!

NI är fantastiska!