Höstens ISO-kurs alá Fia tog sitt avslut ikväll och då slog jag till och bjöd på en tårta alá ISO…för första gången…Alltid ett chanstagande att göra något för första gången, vilket jag är allt för bra på…blir liksom lite bättre om man testat först, MEN denna tårta blir kanonbra om NI gör den såsom den BÖR bli;), så här kommer receptet.
![]() |
ISO-tårtan med Fias val av dekoration med hallon och Physalis |
ISO-Tårtan
Biggest Looser deltagarna i fjolårets program firade med denna då de framgångsrikt ”gått på ISO-diet”
En portion (150 kcal)
15 bitar
För mig gick något lite galet då botten inte blev fast nog utan lite smulig. KAN ha berott på att jag tog ”maxdosering” av både psylliumfrön och kakaon men endast 1 msk vatten.
TIPS! Känn in ”chokladbollskoncistens”;)
Sen hade jag ”otur” att övre skiktet, mango-kesella-gelatin inte blev fast nog, vilket väl berodde på att jag inte ”fick till” gelatinet.
GÖR TÅRTAN! Kommer att bli kanon!
Såklart vill jag ha bildbevis och erat tycke;)