Kalas helgen lång…
augusti 9, 2010
Lev väl, uppnå livskraft och förläng livet…
augusti 13, 2010
Visa alla

STOR Kärlek, STOR saknad…

MMS från svärmor…
Det blev sent igår. Svårt att somna när Nellie inte fanns där i sin säng att pussa på när vi skulle gå och lägga oss. Hon for med sin farmor och Tomas till Uddevalla i måndags morse för att tillbringa veckan där. En förlängning på semestern kort och gott. På fredag eftermiddag far jag & Jörgen ner dit för att tillbringa helgen tillsammans med dem.
Barnfritt hör inte till vanligheten så vi borde väl kanske passa på att dra nytta av det, men just nu längtar jag bara efter min fantastiska lilla tös.
Varje kväll när vi nattar säger hon: – Vet du vad mamma, jag gillar dig (med ett brett leende). Jag gillar dig tusen mijoner, hundra tusen! Jag älskar dig ända till rymden och tillbaka! Kan man få en större och härligare kärleksförklaring? Tänk vad de små liven ger oss. Tänk så tomt livet vore utan dem och framför allt skulle vi aldrig få uppleva den riktigt STORA kärleken!
Jag älskar dig också Jörgen:-)! Du & Nellie är mitt allt!!!