Låt dig inspireras!


Ord från medlemmarna


Tillbaka hem

Peter Hardö


Veckans bästa livlina är kostklubbens inspirationsbrev! En perfekt nytändning efter helgens frestelser! Denna boost tycker jag är mycket givande och ett logiskt skäl för mig att vara medlem! Mitt nya liv fordrar varsamt underhåll! Tack Fia!

Lena Kerje


Vill ge ett stor tack till Fia för all hjälp! Utan henne och viktklubben hade jag inte lyckats med det jag har gjort. På mindre ett år har jag gått från fet, otränad, trött och hängig till 30 kg lättare, tränad, pigg och glad! Tusen, tusen tack!!

Catarina Kaufmann


Min största motivationskälla är verkligen du Fia som hejar, skriver mail och verkligen inspirerar oss alla. (mer …)

Päivi Rehn


Bestämde mig i somras efter att inte längre ville titta mig i spegeln att nu får det räcka! Anmälde mig tillsammans med grannen på Fias isokurs o detta var det bästa jag gett mig själv! Kursen var bara starten. (mer …)

Anna


Kroppen och andningen känns lättare (och inte bara viktmässigt) och mer närvarande. Allt känns klarare. En bra men annorlunda känsla:-). Med fortsatt kanon-coachning via mail från Fia och ett lättanvänt internetbaserat kostprogram hoppas jag nästa fem kilo går lika lätt! /-5 kg på 5 veckor

Anlo


Bästa verktyget! Fyller man i kost- & viktklubbens program och är ärlig, så är det egentligen hur lätt som helst!

Pia Berg


Kost- och viktklubben har varit en stor hjälp för mig och en riktig ögonöppnare. På ett lätt sätt blir jag medveten om hur jag lever och att hitta balans mellan kost och motion är aldrig så enkelt som nu! Äter man en påse bullar så har det ett pris...och är det värt det priset? Oftast inte, skulle jag säga! Supernöjd, rekommenderar den till alla!

Annika Graffton


Jag kan tala om att jag gått ner 24 kg sen jag gick med i Kost & Viktklubben för snart 1,5 år sedan. Jag blev genom utskicken peppad att börja träna regelbundet samt att de gav en extra påminnelse och peppning att leva hälsosammare. Tack för det!

Susanne Sabith


Jag känner mig oerhört stark och jag är så tacksam för att ha fått börja om i livet. Nu ska detta fortsätta livet ut! (mer …)

Sara Holmgren


När jag klev in hos Fia för ett och ett halvt år sen kände jag mig redo att förändra mitt liv. När jag gick därifrån var jag rädd... shit, kommer jag klara denna förändring? Allt kändes plötsligt jobbigt! (mer …)

Kristina Pettersson


Har just kommit hem efter en golfvecka i Spanien med all inklusive! Väl hemma ställde jag mig på vågen och tog fram måttbandet och blev glatt överraskad. Samma vikt och mått över magen som när jag åkte! (mer …)

Marie Hult


Tack Fia för att du är den du är! Dina peppande ord, alltid svar på frågor via mail/sms. Framförallt ditt fantastiska engagemang. (mer …)

Håkan Fälting


Jag har träffat Fia ungefär en gång i veckan de senaste två åren och vågar påstå att jag med hennes hjälp gjort en rejäl förändring i sättet att leva. Träning är en återkommande del av mitt liv igen, efter ett drygt 20 årigt uppehåll, klokare val när det gäller kost och framför allt, det verkar inte bli några riktiga krascher vare sig med träning eller kost. (mer …)

Helen Friis


Jag tycker väldigt mycket om kostprogrammet!! Jag var lite skeptisk i början för att jag trodde det skulle bli för mycket fokus på maten och att jag skulle känna det som en stress. Det är precis tvärt om jag har aldrig känt mig så trygg och lugn med maten som nu, när jag vet vad jag har ätit och förbrukat. Superbra!! Som en bonus har jag inte haft ont i huvudet och magen fungerar riktigt bra. Jag använder verkligen stegräknaren och ser till att komma upp i steg. Motiverad!