Supersunt bakverk
oktober 31, 2013
Bungy Pump Boostad
november 15, 2013
Visa alla

Pannlampa is da shit…

Det finns många fördelar med att använda pannlampa när vintermörkret faller på.

En av de största fördelarna med att använda en pannlampa är självklart att du ser betydligt bättre i mörkret. Du kan springa på dina vanliga rundor, springa i skogen, slippa vara förpassad till upplysta cykelbanor och elljusspår. Det blir helt enkelt roligare att kunna springa vart du vill. Att se bättre gör också att du slipper springa och spänna dig vilket minskar risken för skador.

Du syns bättre än med enbart reflexer på dig. Pannlampor är mycket smidiga att springa med och lättare än många tror.

När du köper en pannlampa bör du tänka på vad du ska använda den till. Promenader, löpning eller kanske fler och snabbare sporter än så? Hur långt behöver ljuset nå? Springer du dessutom ute i skogen så bör du välja en lampa som ger bra ljus vid sidan om stigen, så att du får en bättre bild av omgivningen.

En prisvärd lampa som Löplappet rekommenderar till löpning både i stan och ute i skog och terräng är Silva Trail Runner Plus.

Så här säger orienterande löplabbspersonal om Silva Trail Runner Plus:

”Jag tycker att lampan är liten och lätt. Det breda huvudbandet gör att lampan sitter bra på huvudet jämfört med några andra modeller med smalare huvudsele som jag har testat. Lampan lyser riktigt bra för en produkt i den här prisklassen, jag tycker att både ljuskäglan och fjärrljuset är tillräckligt bra för att springa på en slingrig och ojämn skogsstig.”
Ge er ut I mörkret mina vänner! Det är grymt skönt när man väl är ute och igång och inte minst när passet är avklarat. Njut!

Ta med er ungarna vet ja, de kommer älska kvällsäventyret:)