På 15 sekunder blev jag påfylld med ny energi…

Tänkvärt…;)
oktober 2, 2011
Vilken baddare!
oktober 7, 2011
Visa alla

På 15 sekunder blev jag påfylld med ny energi…

”För 2 år sen gick jag till spåret, sprang ett varv o gick sen hem. Idag sprang jag till spåret, sprang 5 varv o sprang hem! Så jag vill bara säga TACK för all inspiration o hjälp dom här åren och fler lär det bli! Kraaaam”

När jag läste dessa rader från en av mina kära kunder tårades mina ögon där jag satt med min dator i knät, som jag allt som oftast gör, just för att inspirera andra. Mellan varven tappar jag så smått bort mig själv i allt mitt arbete. Men det tog mig inte mycket mer än just 15 sekunder att suga in dessa ord, varefter jag åter igen utropar – VILKET FANTASTISKT JOBB JAG HAR!!!

TACK för allt ni ger tillbaka!

Kraaaaaaaaaaam:)