Nellie övar och mamma joggar bredvid…

En lördag med müslidemo och gräsplantering…
maj 29, 2010
En ”ISO kvinna” att lyfta fram…
juni 1, 2010
Visa alla

Nellie övar och mamma joggar bredvid…

Imorse ringde klockan 6:00 och det var våldsamt svårt att ta sig ur sängen för att sköta min egen träning. När jag har kunder kl. 6:00 är det inga problem!

Men det är ju sååå skönt efteråt och under träningens gång, samt att jag ju vet att min dag rusar på och att träningen alltid prioriteras bort under dagen, och kvällen vill jag tillbringa med min familj, när jag inte jobbar.
Somnar gärna om när klockan ringer…så imorse blev det bara 15 min på cykeln men förvisso med ”ramp test” så det började bli bra tungt vid 15 minuten. Brukar förvisso bara köra 20 minuters intervaller av något slag och hinna upp och duscha och sitta vid frukostbordet med familjen strax innan 7:00.

Imorse efter frukost så skulle Nellie cykla utan stödhjul för första gången till förskolan och som tur var hade hon en munkis på sig som jag kunde greppa lätt bak i ryggen så att jag slapp springa kutryggad jämte henne till dagis. Hon var duktig och snabb men jag ville inte riktigt släppa första dagen så det blev till att springa bredvid till förskolan. Tur att jag jobbar med det jag gör och svetten kan komma och gå lite under dagen;-).

Nu ikväll körde jag klasser på Sunlight, styrka cykel och avslutade med sommarens Nyhet: Pilates Boll.

Så man skulle kunna säga att jag tagit igen den träningsfria helgen med hela 47 375 steg. Hör inte till vanligheten dock, men omräknar man alla sina aktiviteter i steg blir det bra många steg.

Har ett alldeles nytt system i min Kost & Viktklubb där man lägger in alla sina steg från stegräknaren + andra aktiviteter man haft under dagen och får fram sin slutliga stegstatus, och idag ligger jag etta på topp tio listan;-).

NU måste jag koja!
Natti