Kursdeltagarna laddade till tusen

Back on track
april 6, 2010
Ikväll ska lagas smaskig ”ISO” middag!
april 10, 2010
Visa alla

Kursdeltagarna laddade till tusen

Igår kväll körde jag igång första föreläsningstillfället på min andra 8 veckors kurs i ISOdieten. Framför mig hade jag en härlig grupp kvinnor som var laddade till tusen, bådar gott!

Under veckan har dessa kvinnor besökt mig för kroppsammansättningstester för att ha en utgångspunkt och något att mäta. Framförallt för att de konkret ska få se att följer de bara planen så ramlar det av dem en massa fettvikt samtidigt som muskulaturen bibehålls. Det är det som gör ISOdieten unik och så fantastisk bra! En diet som sätter fart på förbränningen och får oönskade kilon att rasa!

Det har ställts oerhört höga krav vid uppkomsten av dieten. Hälsan sätts såklart i första fokus. Dieten innehåller därför en optimal sammansättning av våra näringsämnen, bra fetter, kolhydrater av lågt GI, bra proteinkällor samt alla vitaminer, mineraler, antioxidanter och fibrer vi behöver.
Detta gör att man känner sig mätt, nöjd och har full energi under dieten vilket är A & O för att lyckas.

Efter dessa åtta veckor vill de flesta dessutom fortsätta äta på detta sätt, och leva efter detta koncept resten av livet för att man mår så fantastiskt bra. De är det ISOdieten går ut på, att förankra ett nytt livsstilstänk.

Här följer min favorit-ISO-frukost:

Havregrynsgröt med ägg


40 g (1 dl) havregryn (jag väljer att använder fiberhavregryn)
30-40 g (3 msk) hela linfrön
ett par matskedar osötade bär (jag väljer obegränsat med bär)
2 dl minimjölk
2 ägg

Tillsätt linfröna precis innan gröten är klar eller välj att göra som jag, strö dem över gröten. En smaksak. Toppa med bären.
En mättande och hälsosam frukost som sätter ribban för den kommande dagen, ett huvud på skaft:)!