Multitasking gör dig ineffektiv!
juni 4, 2017
Behåll ett effektivt löpsteg från start till mål
juni 25, 2017
Visa alla

Hälsoresan i bilder

För tre veckor sedan kom vi hem från årets hälsoresa med stor tacksamhet, ett extra varmt hjärta och med ett brett leende på läpparna. Jag är stolt! Det vi, Camilla och jag, lyckats uppnå tillsammans med bästa Daphnes Villas är något unikt och alldeles underbart. Sju dagars hälsoresa i dess sanna bemärkelse, där vi berör hela härliga människan i oss.

Här följer några rader från våra deltagare följt av bilder från resan.

”Fina Fia & Camilla, tack för en fantastisk vecka. Ni har tillsammans med Maria verkligen skapat en totalupplevelse innehållande genomtänkt träning, härliga behandlingar, workshops och föreläsningar, fantastisk mat och boende i lugn och trivsam miljö som slår det mesta. Ni är bäst. Förvalta ert koncept, det rockar fett. ”

”Otroligt inspirerande och peppande, mjuka, fina, inkännande. Har gett allt under veckan. Jag har lärt mig mycket under veckan som jag är väldigt tacksam över”

” Ett stort tack för en fin resa. Jag känner hur glädjen börjar smyga tillbaka till mig och jag kan se en annan typ av tillvaro framåt. Ni är båda två fantastiska och inspirerar er omgivning på olika sätt med er värme och härliga energi.”

”Inspirerande, kunniga, entusiasmerande och kompletterar varandra väl!”

Jag stoppar här och tackar alla för en helt fantastisk feedback!

Vi fortsätter såklart, att arrangera vår årliga hälsoresa i början av maj då vi möter våren när den är som vackrast i vårt naturreservat på Zakynthos, Grekland!
 
     

 

 
    
   

Tack för att just Du var med och bidrog till vår hittills härligaste Hälsoresa!

”Gör något idag som ditt framtida jag kommer tack dig för.”

Du är fantastisk!

Fia, Camilla & Maria-Daphnes Villas