Vilken Vårkänsla!!!
mars 22, 2010
Ingen direkt ”soffpotatis”…
mars 27, 2010
Visa alla

”Fredagsmys” på Ikea…

Jublandes sitter vi här i bilen mot Ikea…nej, nu ljög jag stort!

Mysigare kan man allt ha det en fredagskväll. Framförallt när det blivit några vändor vid det här laget, men snart så har vi allt i hus & Studio klart, redo för start av tomtprojektet! Blir en himla massa jobb men ack så spännande! På fredagarna hämtar jag Nellie strax innan fyra på förskolan och vi hänger kvar minst någon halvtimme för lek, varefter vi båda utropar ”fredagsmys”(!) och cyklar eller går hemåt med raska steg. Bak står ofta på myslistan. På med kockmössan och vi bakar egna improviserade kakfigurer med strössel & karamellfärg! Det tycker jag och Nellie är mysit

Sen gör vi alltid en mumsig fruktsallad. Därefter dyker Jörgen hem och kockar en härlig middag medans Nellie och jag sätter på oss ”myskläder” för att efter middagen se ”Lets dance” eller dylikt. Dröjer inte många minuter efter att jag sjunkit ner i soffan förrens tröttheten fångar mig, då det är bra skönt att ligga raklång i soffan och pilla sig i naveln en fredagkväll.