Lyxigt med badkar…
september 22, 2010
Anpassat för icke gröna fingar…
oktober 3, 2010
Visa alla

Från 26 grader ner till 10…

Snabba vändningar i vädertemperaturen, minst sagt!

I går när vi for ner på stan stod temperaturen på 26 grader! Folk gick i t-shirt och satt på uteserveringarna, härligt! Idag stod temperaturen närmare 10 grader, men detta har vi inte ”lidit” av utan myst fullt ut denna söndag.

Imorse vaknade Nellie och jag av den brasande kaminen och steg upp och åt den serverade och efterlängtade grötfrukosten. Tjejerna har full service här hemma:-).

Därefter när Jörgen for iväg på värmning inför eftermiddagsmatchen i Vallentuna så la vi in mer ved i kaminen och förberedde ett mysigt skumbad varefter vi satt och myste i fulla drag en stund framför elden.
Sen var det dax att slänga på oss kläder för nu kom både min kompis och Nellies kompis på besök.
Det blev lek för tjejerna och skönt tjejsnack för oss ihopkrupna i varsin soffa i et par timmar.
Sen var det lunchdax och uppladdning inför eftermiddagens simskola, ”Junis” på Hjortensbergsbadet med Andreas (varmt att rekommendera). Nu har ”kidsen” kommit så långt att de får simma i den STORA bassängen några längder i mellanfasen av simskolan vilket är stort, kul och spännande!

Efter simskolan for Nellie och jag vidare för att träffa några släktingar för att därefter komma hem och prinsessan slocknade som en stock innan åtta.

Nu laddar vi upp för en ny vecka, full med nya möjligheter!