Inget är så smittsamt som ett leende…
november 29, 2011
Den perfekta smaksättaren för naturlig sötma…
december 2, 2011
Visa alla

Det är sååå värt det!!!

Här sitter jag vid datorn och jobbar med skön musik ljudandes från radion, det är natt, och familjen min sover. Det är då jag jobbar som allra bäst! Ja, jag vet, borde sussa, men vissa perioder måste man bara. Jag är egen företagare och det går bra, riktigtriktigt bra!
Jag får sån otroligt, fantastiskt fin feedback varje dag vilket är min bensin som gör mig till en gasell var dag:)!

Tack alla mina underbara kunder som driver mig vidare och gör mig till den jag är!
Att jag älskar det jag gör går nog inte att ta miste på, men även jag måste fyllas på med ny energi och det står ni alla för som gör verklighet av det jag förmedlar. Det sista som fyllde mig just var ännu en ny medlem i min Kost & Viktklubb som hittat till det aktiva Forumet: – Vilket fantastiskt Forum!!!
Ska sägas att det inte är det lättaste att få igång ett Forum, men nu är det full aktivitet i Forumet med en massa tips, ideér, bollingar & bus:). Nya medlemmar ramlar in via mun till mun dagligen.

UNDERBART!!!

Jag kommer dagligen på mig själv med att jag verkligen lever som jag lär till mångt och mycket.
Idag stod jag och kikade in i kylen och funderade på vad mellis jag var sugen på…jag fann en burk naturell keso och ett par finfina apelsiner som jag gjorde en riktigt sund ”ris ala malta” utav, mums!!!
För er som ännu inte vant er av socker så går denna mellis/dessert ju att smaksätta på ett mycket hälsosamt sätt, nämligen med vaniljstång som skrapas ur eller enklare i ren pulverform (Observera att det inte ska stå vanilj”socker” på burken;)

Ett enkelt, fräscht, juligt och mumsigt mellis:)