Förkylningstider – Ta hand om Dig!
februari 3, 2013
Muffins – Helt enkelt!
februari 8, 2013
Visa alla

Dagens tips – Icebug!

Mina dagar ser oftast ut som så att jag direkt från jobb far och hämtar våra prinsessor på skola/dagis och det sista man är sugen på att göra då är att ta med dem ner på stan för att ”shoppa” så jag måste erkänna att jag rent ut sagt älskar att handla över nätet.

Dock for jag häromdagen ner med dem, ställde mig på en 15 minutersparkering nära skobutiken, in and out:).

Barnen skötte sig exemplariskt där de hittade än den ena än den andra vackra skon att prova, av damstorlek;)

Jag var egentligen på jakt efter ett par ”snyggstövlar” men som vanligt kom jag därifrån med något mer funktionellt som passar min aktiva vardag.

Kanonsköna, både lätta på foten och lätta att kliva i och ur när man har än det ena, än det andra i famnen.
Icebug Ivalo-LStilren, bekväm och lätt vinterkänga, speciellt utvecklad för bra grepp på is och snö. Icebug BUGrip-Sula med dynamiska dubbar ger tillförlitligt grepp på is, men fungerar också bra på asfalt och andra underlag. Greppvänlig dragsko på dragkedjan.
Vridstyv sula med ett bra ”rull” ger stabilitet, komfort och god anatomi. Nylonmaterialet i överdelen är lätt, vattenavvisande och lätt att sköta. Förstärkningar längs med sulan skyddar mot lera och stänk.