Låt dig inspireras!


BungyPump


Tillbaka hem

BungyPump är den unika staven med cirka 20 cm inbyggd fjädring och upp till 4, 6 eller 10 kilos motstånd som ger effektiv och skonsam multifunktionell träning.

Motståndet gör att man får ut mycket mer av träningspasset än med vanliga gåstavar – Starkare kropp, högre kaloriförbrukning, bättre flås och dessutom skonar det mjuka anslaget både axlar och armbågar. Stavarna är justerbara i längd.

Vid träning med BungyPump tränar man både motion och styrka samtidigt! Man kan kombinera promenad och löpning med styrke-, koordinations-, uthållighets- och stretchövningar.
Träningen riktar sig till både över- och underkropp, vilket resulterar i att cirka 90% av kroppens muskler aktiveras och ger upp till 77% ökad förbränning av kalorier jämfört med vanlig promenad. Det känns kan jag lova.

BungyPump är det allsidiga och effektiva träningsredskapet som passar alla oavsett ålder och kondition och gör motionsrundan mycket roligare!

Stavarna finns med olika motstånd:

BungyPump Number One – 4 kilos motstånd 999 kr (som hälsoklubbare 899 kr)
För vardagsmotionärer och rehabilitering

BungyPump Energy – 6 kilos motstånd 999 kr (som hälsoklubbare 899 kr)
För aktiva personer som kräver lite mer

BungyPump POWER – 10 kilos motstånd 1399 kr (som hälsoklubbare 1259 kr)
För starka personer som tränar mycket och behöver en riktig utmaning!
Träningsstavarna levereras kompletta med trugor, gummifötter och spetsar samt med en instruktionsbroschyr.

Extra gummifötter och spetsar: 79 kr/par

Bok med träningsprogram: 99 kr

Klicka här för att se vår instruktionsfilm.
 Varmt välkommen med din beställning : fia@krafthalsa.se

De som väljer en aktiv livsstil får många positiva hälsoeffekter utöver god kondition med avseende på livskvalitet och livslängd. Fysisk aktivitet är ett mycket gott skydd för människan och den allra viktigaste friskhetsfaktorn.