Badklar pool – Reportage del 2

Årets första potatissallad – En härlig försommarkväll
maj 21, 2020
Inne att vara ute
juni 22, 2020
Visa alla

Badklar pool – Reportage del 2

Nu är reportage del 2 publicerat i Folkpools sommartidning. I detta inlägg får ni ta del av reportaget.

Då semester på hemmaplan är mer eller mindre ett faktum denna sommar är vi extra tacksamma att ha kunnat skapa denna hemmaoas med ett alldeles eget badparadis!

Familjen Larzon-Rickmo bygger pool, del II
Poolen hos familjen Larzon-Rickmo är äntligen klar. Första doppet är redan avklarat och barnen badar för glatta livet trots att det ännu är tidigt på badsäsongen. Idéerna med det nya poolområdet är många och bara fantasin sätter gränser. Nu väntar en härlig badsommar för familjen med umgänge och glädje runt poolen.

Vad är den främsta anledningen till att ni byggde pool

Vi ville skapa en hemmaoas!

Hur tänkte ni med poolmiljön runt om?

Att skapa en privat atmosfär. Att ha stora ytor att kunna utveckla vår oas vidare på genom åren med alltifrån bubbelbad, bastu, uterum, utekök… Visioner finns i massor, sen får vi se hur vi väljer och vad vi har för möjligheter att utveckla med tiden. Vi har cirka 170 kvadratmeter altan inklusive poolytan att lattja med. 😃

 

Vad var viktigt?

Att inte bygga in oss i begränsningar utan att ha ytor att vidareutveckla. Pooltaket och den inbyggda trappan kändes prioriterade för oss.

 

Blev det som ni tänkte er?

Absolut, hittills är känslan över förväntan trots att vi inte är klara med poolmiljön och sommaren inte infunnit sig ännu.

 

Vad ser ni mest fram emot första sommaren som poolägare?

Härliga bad och en massa umgänge vid poolen samt möjlighet till aktivitet och träning både i och omkring poolen.

 

Vad återstår att göra?

Kortsiktigt är bli klara med miljön runt poolen, att få upp belysning, poolduschen och dekorativa saker och växter. Få till en myshörna i form av en pergola med segelduk

På sikt ska vi bygga ihop altanen med framsidan. I övrigt får vi känna in livet runt poolen i sommar och vad vi vill utveckla i vår oas.