”Ät hett och bränn 1 kilo fett i veckan”…

Vilken underbar dag!
maj 15, 2010
Veckan som gått…
maj 21, 2010
Visa alla

”Ät hett och bränn 1 kilo fett i veckan”…

Så lyder den stora rubriken på en helsida i Expressen idag.
Fick ett sms från en av mina kunder, Malin Hellkvist, som jag valt att lyfta fram i en artikel i tidningen, att hon både figurerade på löpsedlarna och helsida i tidningen idag så det var såklart till att fara och köpa tidningen. Jätteroligt tycker jag! Hon är kanonsnygg och hela hon lyser av självkänsla.
Hon visar stolt upp sin getingmidja som hon fick under en av mina ISO-kurser nu i våras då hon också nådde sin målvikt. I tidningen lyfter hon fram sin strategi, 15 kg lättare!
Min förebild, Kristina Andersson på Paulun´s Näringscenter säger också sitt.
De som går i ”min skola” känner med all säkerhet igen sig i texten såsom följande tips och råd:

– Ät regelbundet! 5 mål om dagaen passar de flesta. Ät makrill i tomatsås, kokta ägg, kesella med bär och tabasco eller keso med äpple och kanel som mellanmål.

Satsa på en jämn fördelning av energi/kalorier från Protein, Fett och Kolhydrater.

Välj enkelomättat & fleromättat fett: Naturella nötter, frön och mandlar, olja och feta fiskar (lax, strömming, sill, makrill etc.). Kokosmjölk istället för grädde. Dessa ger mättnad!

Kolhydraterna ska ha lågt GI värde såsom t.ex. råris, bönor, linser, Quinoa och grönsaker.

Proteinrik mat som magert kött, fet fisk, och framförallt sojabönor (proteinrikast av alla bönor) ökar förbränningen och håller dig mätt längre.

Sist men inte minst:

– FROSSA I BÄR & GRÖNSAKER
– MOTIONERA

Gör som Malin, ta hjälp av en Personlig Hälsocoach och varför också inte gå en kurs som ett extra dragplåster, och nå ditt livs form!