Pilatesträning för kropp & själ…
september 1, 2010
Hösten ger utrymme för lugn och harmoni…
september 15, 2010
Visa alla

13 timmar på akuten…

För över en vecka sedan började jag få kraftiga smärtor i nacken. Smärtorna blev kraftigare när jag låg ner varför jag den senaste veckan sovit katastrofalt dåligt. Successivt blev det värre och värre och det blev väldigt påtagligt på vänster sida och strålade ner genom vänster arm och när det gick åt bröstet och hjärtat till blev jag riktigt orolig! Från att bara ha känt värken om nätterna var den konstant, även om det blev värre om nätterna.

Som egen företagare inom friskvård och som inspiratör är min kropp & mitt sinne mitt redskap varför sådana här saker såklart är ”förödande”.

I tisdags startade jag upp mina Kost & Kom i Form Kurser, en f.m. kurs och en kvällskurs samt att jag hade en föresläsning däremellan och jag säger bara det ”jag hoppas att skenet bedrog”.
Jag tycker att det gick bra, men givetvis att jag velat känt mig på topp och kunnat förmedla inifrån och ut det jag allt som oftast gör, just kraft & hälsa!

Ringde hur som helst sjukvårdsrådgivningen igår och de sa att jag skulle fara in akut. Visst vet jag att det brukar ta tid på akuten men jag hade inte räknat med att vara där från 16:30 till 06:00 imorse…

Jag fick en total genomgång och de tog en uppsjö av tester.
Lite obehagligt att sitta/ligga där alla dessa timmar och invänta testresultat efter testresultat. De testresultat de kunde få fram under dessa timmar såg dock bra ut. Kan hända har jag fått Borelia (inväntar testresultat), annars måste det helt enkelt vara någon kraftig nervinklämning eller dylikt.
Tänk så sköra vi är.

Fånga dagen och lev i NUET!