Jag känner mig oerhört stark och jag är så tacksam för att ha fått börja om i livet.

utan dig hade jag inte klarat detta!
december 13, 2016
gått ner 24 kg sen jag gick med i Kost & Viktklubben
december 13, 2016
Visa alla

Jag känner mig oerhört stark och jag är så tacksam för att ha fått börja om i livet.

Jag känner mig oerhört stark och jag är så tacksam för att ha fått börja om i livet. Nu ska detta fortsätta livet ut!

I våras mådde jag väldigt dåligt. Tempot på jobbet ökade för var dag, gränsen mellan privat- och fritid suddades ut. Sömnen försvann, tålamodet var borta och mitt humör orsakade en hel del smärta mot de jag älskar mest. I början av juni brast det. Då föll jag ihop. Fick sova i en vecka och bara vara.
Blev sjukskriven och fick kontakt med en bra läkare via företagshälsovård. Det köptes in en psykoterapeut/ coach för privata samtal. Vi sågs en gång i veckan hemma hos mig. Guld värt!
Jag började hitta ut ur mörkret. När kraften började komma tillbaka hittade jag Fia och kost och viktklubben. Köpte en stegmätare och började att fylla i motion och kost. Otroligt lätt och inspirerande. Det är en lycka var dag att att vara inloggad och bli peppad. Fias mail och veckobrev är så betydelsefulla. Nu har jag varit med i drygt ett år. Min hälsa är jätte bra.

Jag känner mig oerhört stark och jag är så tacksam för att ha fått börja om i livet. Nu ska detta fortsätta livet ut! Jag sa upp mig från mitt gamla jobb för några veckor sedan. Igår fick jag ett nytt jobb som jag verkligen vill ha. Känns fantastiskt att bli vald trots min historia. Det var mitt första mål.

Nu väntar mål nummer två, att åka öppet spår, 9 mil skidor mellan Sälen och Mora. Jag ser verkligen fram emot det. Det sporrar träningen var gång.

Nu när jag fått jobb igen ser jag fram emot att boka in personliga träffar med Fia. Blir kanon. Stort tack Fia : ).