Låt dig inspireras!


Omega 3 & Vitaminer/mineraler


Tillbaka hem
 • Mivitotal Plus

  Beställ här!

  Mivitotal Plus innehåller antioxidanter som vitamin C, vitamin E, riboflavin, mangan och selen vilka bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar även till minskad trötthet och utmattning.

  Mivitotal Plus är ett flytande vitamin- och mineralkomplex för hela familjen. Tack vare att Mivitotal Plus är flytande så är den redo att tas upp direkt. Det breda, väl avvägda och rika innehållet av vitaminer och mineraler har väldokumenterade egenskaper som är bra för vår hälsa.

  Mivitotal Plus är Sveriges mest sålda flytande multivitamin-kosttillskott och har utsetts till Årets Kosttillskott 6 gånger.

  Huvudingredienser:
  Vitamin C, L-tyrosin, magnesium, kalcium, kalium, tiamin, riboflavin, vitamin B6, vitamin B12, vitamin E, pantotensyra, vitamin D3, folsyra, mangan, jod, biotin och selen.

  Dosering:
  Vuxna:
  1 msk (15 ml) 2 gånger per dag
  Barn över 12 år:
  1 msk (15 ml) dagligen
  Barn 3-11 år:
  1 tsk (5 ml) dagligen

  Övrigt/Tips/Bra att veta:
  • Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost
  • Innehåller laktos (< 0,1 g/100 g) och mjölkprotein (vassleprotein)
  • Omskakas väl före användning
  • Kan med fördel blandas i vatten eller juice
  • Smaksatt med citron och lime
  • Glutenfri
  • Dosering bör inte överskridas

  Medlemspris i Kostklubben: 225:-

  Ord. Pris: 247:-
  (Enlitersflaska)

  Välkommen med din beställning!

 • Omega 3 
  Livsnödvändiga  fettsyror

  – Äter du för lite fet fisk?

  1 kapsel om dagen räcker för hjärtat. Du behöver inte äta högkoncentrerad fiskolja för att ta hand om hjärtat, det räcker med en kapsel naturlig fiskolja om dagen för att uppnå en gynnsam och fullgod effekt. På köpet får du hela den feta fiskens mångfald av fettsyror, inte bara EPA och DHA.  

  Eskimo-3 Pure®
  Forskarna är idag eniga om att fet fisk är viktigt för hälsan. Baserat på denna kunskap utvecklade det svenska forskningsföretaget Cardinova Eskimo-3 Pure®. Eskimo-3 Pure® innehåller bara ren och omodifierad fiskolja. Skälet är enkelt – en högkoncentrerad fiskolja modifieras kemiskt, vilket förändrar oljan samtidigt som många fettsyror försvinner. I Eskimo-3 Pure® däremot, finns fiskens ursprungliga mångfald av fettsyror bevarade i sin naturliga form.

  Lika viktigt är oljans stabilitet och renhet. Därför tillsätts PUFANOX® – ett helt naturligt oxidationsskydd. Studier visar att PUFANOX® skyddar fiskoljan mot den härskning som alltid sker med omega-3-fettsyror inne i kroppen. Bara Eskimo-3 Pure® innehåller PUFANOX®. Dessutom är Eskimo-3 Pure® den enda fiskoljan som renas i ytterligare ett steg (3000 TG C).
  Resultatet är en fiskolja med hög biologisk kvalitet.
  Eskimo-3 Pure® har använts i över 130 vetenskapliga arbeten.
  Miljöcertifierade fiske- och produktionsmetoder.

  Omega 3 – Ett nödvändigt kosttillskott för ALLA!  

  Pris: 205 kr
  Som medlem i Kostklubben: 185:-

  (Omega 3 finns inlagd i livsmedelsbasen i kostdataprogrammet.)

1 / 1