Låt dig inspireras!


Litteratur & Kokböcker


Tillbaka hem
 • LCHQ – lågkolhydratkost av högsta kvalitet

  En frisk, snygg, stark kropp – låter det som en utopi? Inte då. Med LCHQ (Low Carb High Quality) får du rätt mängd av fetter som bränner fett, bygger muskler och minskar inflammationer. Du får också gott om protein, vilket håller dig mätt länge. Kolhydratkällorna är även de noga utvalda – och i lagom mängd. Kvaliteten på råvaror samt smak och nytta står i fokus. LCHQ är sammanställt efter de senaste forskningsrönen och bredare än exempelvis LCHF. Här får du dessutom gott om energi för att träna och få resultat. Ett par kilo mindre på vågen är bara bonus när du ser hur bra du faktiskt kan må. Boken ger dig även cirka 30 välsmakande recept.

  ”Jag har själv provat olika dieter och följt forskningen noga under 20 års tid. Nu har jag satt samman det som ger mig precis vad jag vill ha – optimal hälsa. Med LCHQ presenterar jag min syn på en sund och hållbar lågkolhydratkost.”

  // Fredrik Paulún, författare
  Som medlem i Kostklubben: 249:- (Ord. pris 279:-)
 • LCHQ-Kokboken

  Beställ här!

  Att äta rätt – och samtidigt gott..

  ..träna med resultat och därtill verkligen njuta av livet är inte alltid någon lätt ekvation. Men om du följer de färdiga recepten i LCHQ – kokboken kommer du att få detta på köpet. LCHQ står för Low Carb High Quality, det vill säga bra kolhydrater i rätt mängd, hälsosamma fetter och fina mättande proteinkällor. I den här boken får du inte mindre än 50 nya, välsmakande recept. Inget krångel, bara njutning och resultat i form av mer träningsenergi samt snyggare, slankare och friskare kropp. Allt du behöver göra är att följa recepten – och njuta!

  Exempel:
  * Äggröra med spenat och lax
  * Lammfärskebab red and white
  * Kycklingburgare med sting
  * Falafel med myntatsatsiki
  * Kokosglass med hallonsås

  Som medlem i Kostklubben: 
  259:- (Ord. pris 289:-)

 • Gå ner 1 kilo i veckan!

  Isodieten bygger på vetenskap och grunderna är enkla. Genom att kombinera fördelarna hos flera dieter under en och samma metod har isodieten blivit en av de populäraste metoderna för viktminskning.
  Grundkonceptet handlar om att få i sig rätt mängd energi vid rätt tillfälle. En balanserad kost där kolhydrater, protein och fett spelar lika stor roll som energikälla.
  Genom att följa isodieten kan du gå ner 1 kilo i veckan!
  Den effektiva och framgångsrika isodieten är en kosthållning som du kan följa livet ut. Satsa på näringstät och energifattig mat – då kan du äta mycket och blir mätt utan att få i dig för mycket energi samtidigt som kroppen får alla de näringsämnen som den behöver.

  ISOdieten – Säker och effektiv lågkolhydratdiet!
  Isodieten är framtagen av tre av Sveriges främsta näringsfysiologer och bygger på de senaste forskningsrönen samt flera års praktisk erfarenhet från Paulúns Näringscenter. Den här dieten gör inte bara att du går ner i vikt, den är även utmärkt för hälsan eftersom den ger dig rätt fetter och optimal proteinmängd samt fibrer, vitaminer, mineraler och antioxidanter i lämplig dos.

  I den här boken får du ett komplett åttaveckors kostprogram med över 50 olika recept. Du slipper hålla koll på olika faser och indexvärden, eller räkna poäng och kalorier. Här finns olika listor som bland annat hjälper dig göra smarta val på restaurangen eller när sötsuget slår till. Med den här dieten kommer du att hålla dig mätt, belåten och full av energi!
  Det enda du behöver göra för att få kilona att rasa är att följa det färdiga programmet!

  Som medlem i Kost & Viktklubben:
  Bokbunden: 199:- (Ord. pris 229:-)
  Pocket: 69:- (Ord. pris 79:-)

 • ISOdieten Kokboken

  Beställ här!

  ISOdieten Kokboken – allt du behöver till frukost, lunch, mellanmål och middag!

  60 nya fräscha isorecept

  Här får du en mängd frestande recept som passar hela familjens smaklökar och välbefinnande då de varierade rätterna ger både ordentlig mättnad och effektiv viktminskning!
  Med fokus på goda och hälsofrämjande ingredienser finner du ytterst väl sammansatta måltider som har bästa tänkbara mängd och kvalitet av fett, kolhydrater och protein. Dessutom får du allt du behöver i form av vitaminer, mineraler och antioxidanter. Rätterna är lättlagade och enkla, men med spännande ingredienser och dessutom glutenfria (allt för en problemfri mage)!

  Frestande exempel:
  • fylld paprika med heta räkor
  • spenatquinoa med soltorkade tomater och rökt lax
  • wokat äpple med keso och kanel
  • kyckling med röd curry
  • kräftstjärtar med avokado och kidneybönor
  • grekiska köttbullar med grönsallad och fetaost
  • hallonpannkakor

  Författare:
  Fredrik Paulún, Kristina Andersson och Martin Brunnberg är tre av Sveriges mest framstående näringsfysiologer som länge följt forskningen inom området och har stor och god erfarenhet.

  Som medlem i Kostklubben:
  Bokbunden: 259:- (Ord. pris 289:-)

 • Isodieten på egen hand

  Beställ här!

  Komponera måltider i isodietens tecken!

  I Isodieten på egen hand lotsas du genom isodietens grunder och får alla verktyg du behöver för att själv komponera måltider i isodietens tecken.
  Tabellerna hjälper dig att beräkna olika livsmedels isofördelning snabbt och enkelt så att de passar till frukost, lunch eller middag. Du får också ett flertal nya recept och tips på hur du smart komponerar olika isomåltider och hur du gör smakrika kombinationer. Läs också om vilka livsmedel du kan äta obegränsat av och ta hjälp av översiktliga utbytestabeller över de vanligaste livsmedlen.

  Som medlem i Kostklubben: 
  150:- (Ord. pris 249:-)

 • Viktcoachens bästa tips & råd

  Beställ här!

  Kunskap, motivation och inspiration!

  Koll på vikten och ändå njuta av det goda!
  Visst kan du få koll på vikten utan att behöva genomlida olika bantningskurer och utan att avstå från allt det goda som sätter guldkant på tillvaron. Följer du råden i Katarina Holm Johanssons bok (upphovsmannen av Kost & Viktklubbens kostdataprogram) Viktcoachens bästa tips & råd blir det starten på ditt nya liv i balans.

  I denna bok visar Katarina hur du med små förändringar i dina vanor kan få stora resultat på både vikt och hälsa. Katarina hjälper dig att hitta dina kaloribovar, guidar dig förbi de värsta viktfällorna och lär dig hur du undviker hunger och godissug. Genom handfasta tips och råd får du den kunskap, motivation och inspiration som du behöver för att gå ner i vikt på ett effektivt och varaktigt sätt.
  I boken får du också tips på många goda och nyttiga måltider som gör dig mätt och belåten och ger stora resultat på vågen. Katarina inroducerar något unikt, balansmåltiderna, som gör att du också får utrymme för ”veckans bonuskalorier”. Det kan du använda till det lilla extra som ger just dig njutning och välbefinnande. Recepten inkluderar förslag på vegetariska alternativ.

  Katarina Holm Johansson är känd för sina uppskattade tips i tidningen HÄLSA, driver kost & viktprogrammet Energibalans och Masegårdens Vikt & Motionsguide.

  Som medlem i Kostklubben: 
  150:- (Ord. pris 189:-)

1 / 1